trainen

"Wij trainen ruiter en paard", dat is ons motto.

Al meer dan twintig jaar maken we paarden zadelmak. We kunnen wel stellen dat Giel op dat vlak een pionier was. Ervaring zat dus op het vlak van jonge paarden.
Er wordt niets overhaast gedaan of geforceerd, alles gebeurt op het ritme dat het paard aangeeft. Vertrouwen, daar gaat het om.
De eigenaar wordt bij het ganse proces betrokken. Naar het einde van de periode toe raden we aan om zelf al eens met het paard te komen rijden, onder onze begeleiding. Zo kunnen paard en ruiter rustig aan elkaar wennen en nadien ook alleen verder op weg.

Wil u uw paard toch wat verder laten aanrijden, omdat u niet de tijd of de ervaring heeft om het zelf te doen?
Ook dat kan. We trainen uw (jonge) paard tot het niveau dat u wenst. Alles gebeurt in overleg met de eigenaar. Ook hier kijken we in de eerste plaats weer naar het paard.
Giel brengt uw paard uit op wedstrijd, zowel in de jumping als in de eventing.

Maar we vergeten zeker ook de ruiter niet.
U wil uw paard zelf op wedstrijd uitbrengen? Giel begeleidt u hier graag bij.
Of u wil gewoon uzelf als ruiter verbeteren, zonder wedstrijdambities? Ook dat kan, u profiteert van onze jarenlange ervaring en schaaft zo uw ruiterkwaliteiten bij.
Paard én ruiter trainen tot een succesvolle combinatie, dat vinden we pas een uitdaging. Samen een traject uitstippelen en via intensieve begeleiding een doel bereiken.