Training ruiter

 TRAINING RUITER


De training van ruiter en paard is onze specialiteit.

Zowel voor de ruiter als voor het paard is een gedegen dressuurmatige basis een noodzakelijke voorwaarde. Correcte zit, evenwicht en balans, lichtheid en controle komen steeds weer terug, in iedere les.


Ruiters kunnen bij ons terecht voor:


Privé-lessen

De lessen zijn steeds met eigen paard, en zijn individueel of in groepjes van maximum drie ruiters. Je kan bij ons terecht voor zowel dressuur- als springlessen.


Parcourstrainingen

In groepjes van maximum 4 ruiters leer je op een goede en verantwoorde manier parcours rijden. We werken op verschillende niveau's, van de beginnende ruiter die nog nooit parcours heeft gereden, tot de gevorderde wedstrijdruiter.


Eventingstages

In groepjes van maximum 4 ruiters, ingedeeld volgens niveau.

Iedereen kan deelnemen, van de ruiter die graag eens zou kennismaken met de eventingsport maar niet noodzakelijk wedstrijdervaring of -ambitie heeft, tot de competitieruiter die zijn crosscountry vaardigheden wil verbeteren. Er wordt veel aandacht besteed aan o.a. het veilig en verantwoord rijden van een cross, het trainen van een eventingpaard, de opleiding van een jong paard, en natuurlijk het wedstrijd rijden zelf.


Gymnastiekspringen

Balkjes, lijntjes, kleine sprongetjes op de volte... Verschillende oefeningen komen aan bod, de ene al wat moeilijker dan de andere. Interessant voor de ruiter om balans en houding op de sprong te verbeteren. Interessant voor het paard om springtechniek, evenwicht en alertheid te verbeteren.Lessen zijn op afspraak en kunnen geboekt worden via telefoon, mail, sms, whatsapp of messenger.


info@bost-paardenservice.be
0497/240944


     

Trainingen en stages worden steeds aangekondigd

op onze FB pagina.